5/28/2006

PORTUGALIN KIELEN JA KULTTUURIN ALKEIS- JA JATKOKURSSIT KESKI-PORTUGALISSA

3.-21.7.2006
Tervetuloa Abrantesiin, Tejo-joen rannalle!
Opi portugalia ja löydä upea Keski-Portugali!

Tasot (I, II): alkeis- ja jatkokurssit - Opetuskielet: portugali, suomi ja englanti - Unohtumaton kesäkurssi, johon kuuluu mielenkiintoisia opintoretkiä, hauskaa ja monipuolista vapaa-ajan viettoa, hyvä majoitus ja herkulliset ruoat!


Maksimiryhmäkoko: 20 oppilasta.
Ennakkoilmoittautumislomake palautettava viimeistään 13. kesäkuuta 2006

SIJAINTI JA MAJOITUS
Yhteistyössä Suomen Madridin-instituutin (Instituto Ibero-Americano da Finlândia) kanssa lomakeskus Abrantur järjestää portugalin kielen ja kulttuurin intensiivikurssin ulkomaalaisille (etenkin suomalaisille!) 3. - 21. heinäkuuta 2006. Abrantur sijaitsee maaseutuympäristössä Pegossa, aivan Portugalin sydämessä, noin 9 kilometrin päässä Abrantesin historiallisen kaupungin keskustasta.
Abrantesiin on hyvät liikenneyhteydet muualta Portugalista (moottoritiet A1/A23; rautatie; linja-autojen pikavuorot). Abrantesin kunnalle antaa ainutlaatuisen leiman sekä maisemallisesti, historiallis-kulttuurisesti että gastronomisesti sen sijainti Ribatejon, Alto Alentejon ja Beira Baixan maakuntien kohtauspisteessä.
Viihtyisässä Abrantur-hotellissa, johon kurssin osallistujat majoittuvat, on 54 huonetta, joissa kaikissa on parveke, oma kylpyhuone, ilmastointi, kassakaappi, puhelin ja TV. Hotellissa on myös hyvä ravintola, baari, uima-altaita, minigolf-rata, tenniskenttiä, internet-piste ja suuri pysäköintialue.

KURSSI (minimituntimäärä: 60 h)
I-tasolla (alkeiskurssi) pyritään saavuttamaan perusvalmiudet viestintään arjen tilanteissa. II-tasolla (jatkokurssi) parannetaan viestintävalmiuksia. Portugalin kielen opetuksen ohella kurssi sisältää suomen- ja/tai englanninkielisiä oppitunteja Portugalin historiasta, kulttuurista ja yhteiskunnasta. Maanantaista torstaihin joka päivä on vähintään 4 tuntia opetusta. Joka keskiviikkoiltana on kulttuuriohjelmaa (mm. fado-laulantaa) ja joka perjantai tehdään opintoretki. Kurssilla on ammattitaitoiset ja erittäin mukavat portugalilaiset opettajat. - Oppimateriaalimaksu: EUR 35,00.


Opintoretket (matkat ilmastoidussa linja-autossa):
7/7: “Três Castelos” (kolmen keskiaikaisen linnan kierros): Belver, Almourol, Abrantes + “Vinhos do Sardoal” (tutustuminen viinitilaan).
14/7: Tomar, Fátima, Conimbriga, Coimbra;
21/7: Batalha, Alcobaça, Nazaré.

VAPAA-AIKA:
Lauantaisin ja sunnuntaisin ei ole oppitunteja eikä opintoretkiä. Niille kurssilaisille, jotka jäävät Abrantur-hotelliin viikonlopuksi, on tarjolla vapaavalinnaisia toimintamahdollisuuksia (vaativat minimimäärän osallistujia).
8/7: veneretki Castelo de Boden tekoaltaalla + lounas + melontaa (EUR 51,00);
15/7: opastettu kiertoajelu Sardoalin kuntaan ( ilmainen);
22/7: retki Marvão - Castelo de Vide (lounas) - Évora (EUR 37,00).

HINNASTO (sisältää alv:n)

1) EUR 1250,00
sisältää kurssin ohella majoituksen 1 hengen huoneessa sunnuntaista perjantaihin 3 viikon ajan (myös aamiaiset), lounaat ma-to (3 vk.), opintoretket (joka perjantai) ja kulttuuriohjelman (joka keskiviikko)

2) EUR 950,00
sisältää kurssin ohella majoituksen 2 hengen huoneessa sunnuntaista perjantaihin 3 viikon ajan (myös aamiaiset), lounaat ma-to (3 vk.), opintoretket ( joka perjantai) ja kulttuuriohjelman (joka keskiviikko)

3) EUR 790,00
sisältää kurssin ohella majoituksen 3 hengen huoneessa sunnuntaista perjantaihin 3 viikon ajan (myös aamiaiset), lounaat ma-to (3 vk.), opintoretket ( joka perjantai) ja kulttuuriohjelman (joka keskiviikko)

4) EUR 490,00
ei sisällä majoitusta, mutta sisältää kurssin ohella lounaat ma-to 3 viikon ajan ja opintoretket (joka perjantai)

ENNAKKOILMOITTAUTUMISET JA MAKSUT:
Kurssin saavutettua riittävän määrän ennakkoilmoittautumisia (13.6.2006 mennessä) osallistujiin otetaan yhteyttä, jotta he maksaisivat kurssimaksunsa 20.6.2006 mennessä. Maksut palautetaan vain siinä tapauksessa, että kurssia ei voida toteuttaa.

Lisätietoa suomeksi internet-sivulta http://www.abranturhotel.com (klikkaa ensin sivun oikeasta laidasta "Destaques - Opi portugalia!") tai sähköpostitse osoitteesta mikapaloATmailPISTEtelepacPISTEpt </div>